Sohbet/ Müzik Önerisi : John Lennon

Ne zaman bir şey yazmaya kalksam en çok zorlandığım şey başlık bulma konusu oluyor biliyor musunuz? Çünkü hani genellikle şu kitap, bu film, şu bu yemek hakkında yazmıyorum -onlara başlık bulması kolay- genelde neler yaptığımı, duygularımı düşüncelerimi falan anlatıyorum ya burada yani günce gibi kullanıyorum aslında burayı bu yüzden işte başlık bulmak zor oluyor benim için. Her neyse yine öylece yazacağım işte... Şuan biraz heyecanlı ve gerginim de. Mideme kramplar giriyor belki bir iki kelime bir şey yazarsam rahatlarım diye düşündüm.

Havalar birden soğudu, bir çok yerde yükseklere ilk kar düşmüş bile. Bu yıl için bu evi tutarken ara kat olduğundan çok sıcak olacağını düşünerek tutmuştuk lakin hiç de öyle olmadı. Soğukların başlayıp Ekim ayının kapıyı çalmasıyla ben çoktan üşümeye başlamıştım bile ve Kasım ayının son günlerini yaşarken havanında iyice soğuması ile şuan kendimi donma moduna aldım. Böyle giderse bu kış bu evde donacağım gibi görünüyor. Bunun dışında Pazartesi günü göz doktoruna gittim, uzağı ciddi ciddi göremez olmuştum daha önce de gözlük vermişti doktor fakat itiraf edeyim sırf gözlüğümü beğenmediğimden kullanmanın yakınından bile geçmemiştim, numaram da o dönem küçük olunca iyice geçiştirdim fakat şimdi cidden rahatsız etmeye başlayınca kullanmanın vakti geldiğini anladım ve yeniden doktora gidip yeni bir gözlük aldım, numaram da büyümüş haliyle. Yani hayatıma bir de gözlük eklemiş bulundum ancak bundan rahatsız değilim, en azından artık görebiliyorum ve gözlüklerimle John Lennon'a benziyorum :) Hazır John Lennon demişken şuraya bir şarkısını koyayım da dinleyelim birlikte :)


Çok güzel değil mi? Bir ara ben bunu devamlı dinlerdim, beni çok güzel yerlere götürüyor... Öyle fanı falan da değilimdir belki de biraz mırıldanabildiğim tek şarkısı bu ama yine de hayran olmamak elde değil. 
Ben günlük tarzı yazıları okumayı ve yazmayı aşırı seviyorum, umarım siz de seviyorsunuzdur, sıkıcı oluyorsa lütfen yorum yazın. Yazarken aynı zaman da şuraya koyduğum şarkıyı dinliyordum ki o bitip arkasından başka bir tane başladı bunu da çok severdim, o kadar uzun zamandır dinlememiştim ki başlayınca çıldırdım resmen, hemen onu da yüklüyorum ve madem şarkılarla doldurdum burayı başlığı da ona göre atıyorum, öpüldünüz. Sizi ne kadar sevdiğimi bilemessiniz, bu arada yazarken midemde ki kramp cidden geçti, müzikler de etkili olmuş olabilir, görüşürüz :)



Yorumlar

  1. Gözlüklüler arasına hoş geldin :)) Ben de uzun süredir miyopum ve gözlüklerimi seviyorum, tek şikayetim astigmat :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yenilerinden memnunum fakat biraz yük gibi geliyor takması sanırım alışmam lazım :)

      Sil
  2. :) Bu başlık sıkıntısı bence evrensel. Bir de bana da ileri göz muayenesi tavsiye edildi. Come on gözlük camiası geliyorum. :D

    YanıtlaSil
  3. John Lennon, çok etkileyici bir ses. Duygularını öyle güzel yansıtmışsın ki birçok şeyi birden yaşadım. Öğrenim yaşamındaki başarılarının devamını dilerim. Sevgi ve selamlarımla:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

Bir Adım, Bin Mutluluk :

Rukiye Türeyen: %99 Engeli ile Kitap Yazdı