En Harika Dizi : The Magicians


Merhabalaaarr! Son zamanlar da en bayıldığım diziyi anlatmak istiyorum sizlere.

The Magicians! 


Lev Grossman’ın aynı adlı romanından yapılan bir uyarlama. İlk sezonu sadece 13 bölüm yayınlanan bir dizi. Ben sezonu bitirdim ve oldukça beğendim.

 Daha ilk bölümünden beni oldukça etkiledi, fantastik ve sürükleyici hikayeleri sevenlerin beğeneceğine eminim! Sanki biraz Harry Potter ve Narnia karışımı gibi gelsede yine de başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Fakat dizinin bence asıl amacı bizim hayallerimizi süsleyen, özendiren o hayatı sorgulatmak.
Hikaye, Quentin Coldwater isimli bir gencin etrafında dönüyor. Quentin’in okuduğu kitaplardan dolayı sihre duyduğu ilgi ve hayata yüklediği anlamsızlık ve devamında aslında sihrin gerçekliğini keşfetmesi ve kendisini gizlenmiş bir büyü okulunda bulmasıyla hikaye başlıyor.

Nisan 2016 da sezon finali yapan dizinin 13 Aralık – 20 Aralık arasında ikinci sezonunun başlaması bekleniyor oldukça beğenilen dizi internet üzerinde 1,7 milyondan fazla izlenmeye sahip ve halen de izlenmeye devam ediliyor.

Ben de deli gibi ikinci sezonu bekliyorum hemde merakla! Öyle heyecanlı ilerleyen bölümlerdi ki gerçekten sizi ekrana kitliyor ve kalkmanıza izin vermiyor.

Bazen bazı filmler ya da diziler hem oyuncuları, hemde konuları açısından üst düzey olsa da zaman zaman bizi içerisine alamaz, bu dizi gerçekten izleyiciyi o hayata sokuyor ve sadece ekran izleyicisi olmanızdan ileriye gitmenizi sağlıyor.

Kendimce en beğendiğim dizileri barındıran bir listem vardır ve dizi listeyi biranda alt üst edip en üst sıralar da daha ilk bölümden yerini aldı, ilerleyen sezonlarda ve bölümlerde çok daha başarılı olacağına eminim. İzlemenizi şiddetle tavsiye eder hepinizi öperim, görüşürüüüzzz :)

Oyuncu kadrosu.


Yorumlar

  1. eskiden Amerikan yapımı dizlerin bayağı sıkı takipçisiydim taa ki; 2014 senesine kadar. şu an belli başlı polisiye diziler harici Amerikan dizilerindan hiçbirisine başladığım yok. daha doğrusu hangisine başlayacağım konusunda kararsızdım. çünkü izlenilmeyi ve keşfedilmeyi beklenen iki koca senenin yapımları vardı benim için. fantastik dizilerden en son once upon a time'ı seyretmiştim. daha sonrada diziyi yarıda bırakmıştım (karanlık olan mevzuları uzayıp, disney yapımı prensesler katılınca) magicians'ın konusu ilgincime gitti. bir şans tanıyacağım kesin. hem taze, taze henüz yeni başlamış. teşekkürler vişne. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederiim, faydalı olduysam ne mutlu bana. Başlayınca bırakamayacığını ve pişman olmayacağını düşünüyorum. İzledikten sonra lütfen haberdar et fikirlerini çok merak ediyorum :)

      Sil
  2. Bu aralar pek dizi okuyamıyorum canım yinede öneri için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba blogunuzu yeni kesfettim ve takibe aldim bende beklerim 😊

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :