ÇEKİLİŞ SONUCU :)

 
   14 Ocakta çekilişin biteceğini yazmıştım ve malum bugün 14 Ocak yani çekiliş sona erdi arkadaşlaar.

   Biraz üzgünüm bu çekiliş konusu hakkında aslında. En çok okunan postum bu oldu ve neredeyse 300'e ulaştı okunma sayısı. 
   Acı olan ne biliyor musunuz?
Bu 300 kişiden sadece 5'i katıldı çekilişe. Biriside zaten benim erkek arkadaşımdı. Yani sadece 4 kişi. 
   Çok acı değil mi 300 kişiden sadece 4? 
Yani insanın 5 dakikasını almayacak mini minnacık bir şey. Burada ki mesele zaten çekiliş olsun da değildi. Mesele bir çok sokak hayvanına ulaşabilmek pek çoğunun karnını doyurabilmek, bir günlerini de tok karınla geçirmelerini sağlamaktı. Biliyorsunuz ben açım diyemiyorlar, dertlerini anlatmak onlar için çok zor. Çoğu zaman karınlarını doyurmak için çöpleri karıştırmak zorunda kalıyorlar artık bahtlarına ne çıkarsa. Hatta çok şahit olduğum bir şey daha var ki çoğu zaman karınlarını doyurmak için bir parça yemek için bir birlerini parçalıyorlar. Ben sadece bir canlının, bir günüde, bunları yaşamadan, mücadele vermeden geçsin istemiştim. 

   Her neyse yine de eminim çekilişe katılmamış olsa dahi ulaştığım kişiler var, en azından içini cız ettirdiğim, vicdanına az da olsa dokunduğum birileri olduğunu biliyorum. Duyarlı olan herkese çok teşekkür ediyorum, olmayan var ise de rica ediyorum duyarlı olsunlar bu çok çok önemli bir konu.

Hayvanlar bizim bu dünyada komşularımız unutmayalım ve komşun açken sen tok uyumamalısın.

 Neyse gel gelelim günün neşeli olan anlam ve önemine :
  
   4 kişi katıldı zaten -erkek arkadaşım hariç onu saymıyorum :) Ona başka bir süprizim var katılıp beni sevindirdiği için bunu da buradan kendisine duyurmuş olayım :)- , 4 de hediye vardı. 
Hediyeleri 4 kişi arasında çekilişle dağıttım.
Katılan o 4 kişiye sonsuz defa teşekkür ederim güzel kalpleri için. Katılmayıp eminim bu güzel kalbe sahip olanlar vardır onlara da teşekkür ediyorum. 

Kimin ne kazandığını yazacağım şimdi. Bunun dışında kazanan arkadaşlara hediyeleri kargolamak adına adresleri için hemen bu yazının paylaşımının ardından ulaşacağım.

Selin Yılmaz - Kupa 
Meryem Çandır - Dekoratif Oda Kokusu 
Cafe Tigris - Duj jeli ve ojeler 
Siyah Kuğu - Kitap (Enis Batur- Bir Basit Es*) ve Ajanda


Tekrardan katılım gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanın inşallah :)
Herkese mutlu ve iyi geceler :)

Yorumlar

  1. Seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim :/ Bize noluyo böyle,neyi yitirdik,neyi kaybettik,çoktan ölen insanlığı gömdük mü yani şimdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum, yargılayıcı da konuşmak istemiyorum aslında tek diyebileceğim ne olursa olsun üzücü bir sonuç oldu. Çok teşekkür ediyorum sana da :)

      Sil
  2. Kendi adıma çok sevindim , ancak bu kadar anlamlı bir çekilişe gerekli duyarlılığı göstermedikleri için çok üzüldüm . Çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim asıl :)

      Sil
    2. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Ben de sevinerek geldim ama yazını okuduktan sonra cidden çok üzüldüm. Bizim insanımız bu kadar vicdansız, vurdumduymaz değildi. :(
      Yine de seni tekrar tebrik ediyorum bir kac kisiye de olsa ulaşabildiğin için. Umarım eski vicdanımızı yeniden kazanabiliriz.
      Çekiliş için çok teşekkür ederiz ^^

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Katılımın için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Yaaq hoc bana ceklisler cikmiyooo :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılmadın sanırım, bana ulaşmadı hiç bir şekilde katılımın eğer katıldıysan

      Sil
    2. Canım bu benim yıllardır ilk defa kazandığım bir çekiliş zaten pekte katılmam bu çok özel bir çekilşti benim için . Selinn o kupadada gözüm vardı sapını bırakamıyorum 😊 :) önemli olan sevimli dostlarımız doysun Bu yüzden çok sevindim. Katılım için Çekiliş için yollanacak resimi unutmuştur arkadaşlar . Ben bu çekilişi devam ettirmeyi düşünüyorum . İnsanlara takibe almak yorum yapmak kolay geliyor ,ama resim çekmek belki kulfet gelmiştir . Çünkü bende iki defa suya birde kara duşurdum yemek goturduğum yer biraz engebeli .hayvanları beslesende. korkuyorsunda bir şey yaparlar diye . Çok tebrik ediyorum seni.canım

      Sil
    3. Siyah kuğu üzgünüm diyemeyeceğim görür görmez aşık olmuştum çünkü kupaya :D Lütfen hakkını helal et yolda falan kırılmasın :D :D

      Sil
    4. İkiniz de çok tatlısınız ya canlarım, Siyah kuğu, çekiliş için devamı için bekliyorum o zaman. Vallahi kupaya bende bayıldım ama diğerleri cidden çok bayıldığım şeyler :D

      Sil
  4. Ne kadar da güzel bir çekiliş şartı koymuşsun! Keşke daha önce görebilseydim. Koyulabilecek en güzel şartmış herhalde :)) Siyah Kuğu paylaşmasa haberim de olmayacakmış sanırım, iyi ki paylaşmış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şart ile çekilişi zaman zaman tekrarlamayı düşünüyorum mutlaka denk gelirsiniz :) Siz yine de yeni çekilişe kadar dostları unutmayın :)

      Sil
  5. Çekilişi yeni gördüm cafetigriste. Çekiliş bahane dediğiniz gibi önemli olan insanlık kısmı. Kampanyanızı destekliyorum. Ve bende bununla ilgili yazacağım mutlaka. Kar yağarken çoğu insan ve hayvan ne durumda bilmiyoruz veya bilinçli değiliz millet olarak. Moralinizi bozmayın lütfen, siz devam edin paylaşımlara mutlaka gören ve duyan birileri olur, geçte olsa. Emeğinize sağlık TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii edecegim zaman zaman çekilişleri de tekrarlayacağım. Yılmak yok. Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  6. O 300 kişilik dayaklık zümreden biri de benim! Fotoğrafı atmayı unuttum yaaaa! Ama olsun ben inanıyorum fotoğraf atamasa da birçok arkadaşımız senin o güzel düşünceni gerçekleştirmiştir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım önemli olanda bu zaten çekiliş bahane yani :)

      Sil
  7. Bak, bloğunu bugün gördüm ve yorum yazmamazlık yapmayım dedim. Hayvanlar benim hayat arkadaşlarım. Senin o küçük isteğini ben her zaman yapıyorum ve bu çok küçük bir şey. Bunu bile yapmak dursun, düşünmeye tenezzül etmeyenler var, ben bu kişileri öldüresim geliyor. Şunu söylemek isterim ki seni çok sevdim :) Hep mutlu olman dileğimle, takipte kalacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bende bloguna uğrayacağım mutlaka :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :