ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Herkese iyi geceler, 
Sabah okuyacak olanlara günaydın,
Yarın gün içinde okuyacak olanlara iyi günler,

   Şuan saat  01:28 ve benim bir hayli uykum geldi, yorucu bir gün idi. Finallerim başladığından gün içinde finallere çalıştım akşam finalime girdim daha sonrasında sizin için dün başlamış olduğum alışverişime devam etmek üzere oda arkadaşım eşliğinde alışverişe gittim. 
Neler neler beğendim bir bilseniz fakat tabii hepsini alacak halimde yoktu. Sizin için bayılarak bir kaç şey seçtim. 
   Bu arada çekilişin başlangıcı bu kadar geç bir saate kaldığı için üzgünüm. Alışveriş daha sonra hediyelerin fotoğraflanması vs derken bayağı uzadı, bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum doğrusu. Şikayetçi miyim peki? Hayır. Hediyeleri seçerken, fotoğraflarken bir hayli eğlendim.
Her neyse lafı çok uzattım. Gelelim sizin için seçtiklerime :


   Sizin için seçtiklerimin ilki Esse Home'dan almış olduğum bu oda kokusu. Bu kokuların oldukça dekoratif olduğunu düşünüyorum. Alırken kokusuna aşık oldum doğrusu. Tarçın ve Portakal kokusu yazıyor üzerinde. Artık ne olursa olsun bence muhteşem kokuyor. ( Arka plandaki ayıcık ise benim hayattaki ilk oyuncağım olan yumoş. Yumoş merhaba de oğlum! :) )


   İkinci seçimim ise yandaki resimde görmüş olduğunuz kupa. Onu da yine Esse Home'dan deli severek aldım. Alt kısmı mor üst kısmı beyaz renk. 
   Bu soğuk havalarda böyle bir kupa ile Salep yada kahve içmek muhteşem olabilir. (Aynısından kendimede alacağım :D)



Üçüncü hediyem ise bir kitap ve ajanda.
Kitabın adı : Bir Basit Es*
Kitabın yazarı : Enis Batur
Basım evi : Kırmızıkedi
Kitabın Özeti : Eğer, bir kış sabahı, trenin bir iki dakikalığına durduğu uzak bir ülkenin taşra istasyonundan binen tek yolcu karşındaki boş koltuğa oturur ve çantasından senin yıllar önce yazdığın bir kitabı çıkarıp okumaya koyulursa, şaşırma: Bu sahne başka bir yazar tarafından senin için yazılmıştı.
   Arka yüzdeki bu kısa özet beni bir hayli heyecanlandırdı. Kazanıp okuyan kişiden yorum bekliyor olacağım.
   Ajanda ise normal ajandalardan farklı olarak içerisinde bazı ilginç rüya hikayelerini vs barındırıyor. Bana çok hoş geldi ve sizler için alıverdim. Umarım sizlerinde hoşuna gider.


   Sizler için seçtiğim son hediyelerim ise Marseiliais markasına ait Mandalina ve Misket Limonu kokulu bu duş jeli -aşırı aşırı güzel bir kokusu var- ve 3 adet benim bayıldığım ojeler. 
İlki Kalyon'un 233 numaralı bej rengi ojesi.
Diğerleri ise Alix Avien markasına ait 293 ve 62 numaralı ojeler.
293 olan koyu bir petrol yeşili, gerçekten harika bir renk. Ben bayılarak kullanıyorum. Özellikle iki kat sürümde müthiş bir sonuç veriyor.
62 numara olan ise koyu bir bordo. Yine muhteşem bir renk. Özellikle bordo kışın vazgeçilmezi olduğundan ben bayıldım. Umarım sizde seversiniz.


    Gelelim şimdi katılım şartına.
    Katılım için tek bir şartım var oda şu:
   Malumunuz havalar buz gibi ve sokakta bir çok hayvan var ve bir çoğu aç.
    Bu yüzden sizden istediğim  isteğinize bağlı olarak artan yemeklerinizden, ekmeklerinizden veya belki mama alarak evlerinizin önüne sokak hayvanları için bir kap yemek koymanız veya aynı şekilde kuşlar için camlarınızın önüne bulgur, buğday vb yiyecek bir şeyler koyup, koyduğunuza dair bir fotoğrafı bana ulaştırmanız. Aksi taktirde çekilişe katılma hakkı elde edemessiniz.
   ***Çektiğiniz resim ile birlikte adınızı, soyadınızı veya kullanıcı adınızı bana aşağıda yazmış olduğum bağlantıların herhangi birisinden mesaj yolu ile ulaştırmanız. Çekiliş 14 Ocak Perşembe günü son bulacaktır.***
Alakanız için teşekkür ederim.
İnstagramhttps://www.instagram.com/visnelikiraaz/
Facebook : https://www.facebook.com/Slnogzhn
Mail : slnogzhn@hotmail.com
Twitter : https://twitter.com/visnelikiraaz

Yorumlar

  1. Sizi takdir ettim açıkçası. .ne kocaman bir yürek. Böyle güzel amaca yönelik bir paylaşımı paylaşmaktan keyif duyuyorum.

    Sevgiler
    Www.obiranne.net

    YanıtlaSil
  2. Sizi takdir ettim açıkçası. .ne kocaman bir yürek. Böyle güzel amaca yönelik bir paylaşımı paylaşmaktan keyif duyuyorum.

    Sevgiler
    Www.obiranne.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ne güzel bir yorum böyle çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Harikasın , ne güzel bir şart bu öyle , camın önünde beslediğimiz kuşlarımızın resmiyle katılacağım ben de ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, gönderdiğin resim çok tatlı idi bu arada söylemediysem söylemiş olayım :)

      Sil
  4. Hii bayıldım bunlaraa :) hediyeleri ayrı sevdim katılım şartını apayrı:) en kısa zamanda katılmaya çalışacağımm :) bu arada sınavlarında başarılar :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, katılmanı bekleyeceğim mutlaka. Zaten önemli olan dostlarımızın karnı doysun :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim canım, katılmanı bekleyeceğim mutlaka. Zaten önemli olan dostlarımızın karnı doysun :)

      Sil
  5. Yaa senin o kocaman kalbini yerim ben! Nasıl güzel bir şey bu! Beni de ekle oraya bir hediye de benden olsun! Ya da hepimiz blogumuzda kendimizden bir hediye ekleyerek devam ettirelim bu güzel yazıyı bilmiyorum sen seç <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her biten çekilişin ardından başka bir blogta bir yenisi başlarsa daha güzel olur diye düşünüyorum bu sayede bir çok cana ulaşabiliriz bence :)

      Sil
    2. OK! Bana uyar (:
      Senin çekiliş bitince bunu bir de ben yaparım. Öyle öyle devam ettiririz!

      Sil
  6. Fikriniz güzelmiş blogunuzun tanınması açısından da önemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli olan sokaktaki dostlarımızın karnı doysun, yorumunuz için teşekkürler, katılımınızı bekliyorum :)

      Sil
  7. Hayırlı olsun çekilişin bol katılım olsun inşallah

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten çekilişinizin amacı, çok hayırlı olmuş.Tebrik ederim.Biz her akşam evimizin karşısındaki trafonun altına artan yemeklerden bırakıyoruz.Kediler, köpekler bu sayede yağmur yağsa bile ıslanmadan karınlarını doyurabiliyorlar.Bizde ailecek bu konuda hassasız.Bazı şeyler paylaşıldıkça faydalı olur:) Çekilişiniz hayırlı olsun:) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hem güzel yorumunuz için hemde o canların yerine hassasiyetiniz için. O halde çekilişe katılımınızı da bekliyor olacağım :)

      Sil
  9. Sizi takdir ettim bravo vallahi.Bende katılacağım

    YanıtlaSil
  10. Bizim balkonumuzda horozlarımız ve tavuklarımız olduğu için onlara yem atarken açığa da atıyoruz ki kuşlar yesin diye.
    Her yemekten sonra kalanları da çöpümüzün yan tarafında korunaklı bir yer var oraya çıkarttırır annem.
    Evlendim gittim balkonumda güvercin yumurtalarım vardı perdemi kaldırmadım korkmasınlar diye ara ara yem verdim su verdim.

    O kadar güzel bir etkinlik başlatmışsınız ki sizi canı gönülden tebrik ve takdir ediyorum. Ve bu etkinliğe bende katılıyorum. Bloğunuzu da bu etkinliğinizi gördüm ya gerisini okumama gerek bile yok diyerek takibe alıyorum. Rabbim mükafatını misliyle versin inşallah.. Ayakta alkışlıyorum sizi. Tekrar tebrikler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, nasıl mutlu oldum anlatamam bu satırları okurken. O halde katılımınızı çektiğiniz resim ile birlikte heyecanla bekliyor olacağım. Çok teşekkürler, sevgiyle kalın :)

      Sil
  11. yazılarınız çok hoş bu soğuk havalarda ve diğer günlerde hayvanlara (kaba oldu dostlarımıza )yardım etmek için illa birşeylerler olmamalı ama yinede çekiliş için yani duyarlılığınız için sizi tebrik ediyorum
    umarım başarılı olur. bloğunuzu takibe aldım yazılarınızı zevkle okuyacağım sağlıkla, sevgi ile kalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun, bencede illa bir şeyler olmamalı lakin unutuluyorlar hatta bazen hatırlanmıyorlar bu yüzden insanları teşfik etmenin faydalı olacağını düşündüm umarım başarılı olup amacıma ulaşırım. Çok teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  12. Ne kadar harika bir fikir bu böyle. Blogumdaki keşif etkinliğine katıldığınız için teşekkür etmeye ve iade-i ziyarete gelmiştim ki bu harika amacı olan çekilişle karşılaşınca çok mutlu oldum.
    Çekilişe yarın gündüz ışığıyla çekeceğim bir resimle ben de katılacağım. Ayrıca hediyelerinizi çok beğendim. Özellikle o kupa. Bulunduğum şehirde Esse varmış. Çekilişi kesin kazanamam ben o yüzden gidip o kupadan almalıyım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılmanızdan dolayı mutluluk duyarım. O halde yarın resminizi bekliyor olacağım :)

      Sil
  13. Ne kadar güzel bir düşünce umarım bol bol katılım olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, bir kaç saate sonlandıracağım gerçi çekilişi :)

      Sil
  14. Çekişi görmemiştim.Ne kadar güzel düşünmüşsünüz.Keşke herkes bu kadar hayvansever olsa ve hiç olmazsa en azından kapısının önüne bir kap su koysa.Bir de keşke bu insanlığı gösterenlere saygı duyulsa. İş yerindeyken kaç defa su koyduğum kabı fırlatıp atanlar olmuştu ve inatla su doldurmaya devam etmiştim.Faydası olmayanların keşke zararı da olmasa!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar hak veriyorum ki size. Bakıyorum da yahu diyorum insan olmak bu kadar mı zor? İnsan olsun hayvan olsun ihtiyaç sahibine yardım etmek neden bu kadar zor geliyor bizlere? Hayvanlardan korkabilirsin anlarim, sevmessin hadi onu da anlarim. Ama neden vicdan gösteremez insan onu hiç anlamam. Her ne ise siz lütfen yılmayın, suyunuzu yemeğinizi koyun. Bir şey diyenlere karşı vicdanınızla savaşın. Ben inanıyorum Allah vicdanlı olanlara yardım eder. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Yılmak yok her ne olursa olsun.Yapan kendine yapar. Ben mesela cocukluktan gelen birsey yüzünden köpeklerden korkarım. Ama bu onlara kötü davranacağım anlamına gelmez. Hayvan sevmeyen insan da sevmez. İnsan olmak zor, bazı insanları anlamak daha da zor..
      Sizi de gönülden tebrik ederim 🙏 Böyle düşünceli insanların olması ne güzel :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

Bir Adım, Bin Mutluluk :