Bir Masal vardı Aklımı Aldı

Geceniz hayrolsunlar efenim,
Nassınız iyisinizdir inşallah? Bana sorarsanız ben nasılım bilmiyorum. Beynim zonkluyor. Bugün fazla da ders çalışmadım aslında ama stresten doldu herhalde. 
Ulan az daha bilet bulamayıp bütünlemelerime giremiyordum. Tam zamanında gitmişim de biletimi aldım Cumartesi go to Sakarya. ( İngilizcem akıyor yine) 
Bir de bugün başıma ne geldi bilin. Sen telefonu klozete düşür, telefon felç.
Annem bir yandan söylenir ben bir yandan kahrolurum falan giden gitti tabii. - Annemin sinirli olduğunu da söylemiştim önceki yazımda değil mi? - Tartışma kopuverdi tabii annemle hemen aramızda. Ama kadın haklı yahu! Bu benim bu işi ilk yapışım değil ki. Aynı haltı daha önce de yedim ben. 
Neyse Allahtan burs çıktı gidip şimdi yarın faturamın üzerine alıcam inşallah telefon sonrada paşa paşa ödeyecem onu. Ha bu ara da daha babama açıklaması var olayı kendisi vardiyalı çalıştığından gecede şuan vukaatımdan haberdar değil.
Ne güzel de gün geçirmiştim halbukisi. Zaten herkeste klasiktir güzel günün ardından illa kötü bir şey olur.
Benim aklımı da bizim Zilloş aldı aslında. Bizim Zilloş = Dayımın 3 yaşındaki kızışı Masal hanım.
Bir tatlı görseniz yersiniz, gerçi size yerken "hayyyıııııyy!! beni hemen yeye bıyaaak!! pişlikk!!" diye bağırabilir sonra daha çok yersiniz.
Bugün evcilik oynadık Zilloş'la kendileri annem oldu "anneşiii ye hadiiy" diye bana yemek yedirdi sonra da "anneşinin balı" diye kafamı da okşamayı ihmal etmedi. Resmen zeka küpü.
Her ne ise. Öyle bir şeyler karalayayım dedim. Şimdi gidiyorum. Son cümleyi kurunca da aklıma Kazım Koyuncu geldi " İşte gidiyorum bir şey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden..." Aşağıya da ekleyeceğim şimdi türküyü. İyi geceler ola...


Dinlerken, klibi izlerken nasılda duygulandım. Ne güzel insanmışsın be.

Yorumlar

  1. Merhaba meyve sevmeyen ama nickinde meyve bulunduran insan. Samimi bir yazı beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Olaya iyi tarafından bakmaya çalışırsak yeni bir telefon sahibi olacaksın :) Geçmiş olsun diyelim. Umarım baban az kızar :))

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun. Telefonu yanımızdan ayiramiyoruz ki..

    YanıtlaSil
  4. son yazımı gördün müüüü kiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu görür görmez baktım, neşeli kitap vagonu da mimlemiş bugün en kısa sürede mim yazısı yazılacak, teşekkürler :)

      Sil
  5. Ay bi kere ben de düşürmüştüm :D Ama bozulmamıştı :D Yeni telefon iyidir boşver, bahane olmuş :D

    YanıtlaSil
  6. ayyy benim de ödüm kopar telefonu oralara düşürmekten.. ben para döktüm tuvaletlere ama şükür daha telefon düşürmedim..çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :