BİR AĞUSTOS AYI HEDİYESİ



^^ Yeni yılın ilk günü. 01.01.2016 ^^



   Hayatım boyunca aldığım en güzel hediye bir Ağustos ayında idi.  O hediye zamanla bana daha güzel hediyeler verdi. Bir güzel söz, bir güzel şarkı, bir güzel anı…

Bugün onun hakkında yazmak istiyorum.

   Dün geceden beri zırıl zırıl ağlıyorum mutluluktan. Dün ki yazımda da söyledim ya yeni yıla girecek olmak benim için çok kıymetli diye. Öyle kıymetli bir gün yaşadım ki.
Mutluluk elime bir kağıt verdi, okudum. İnsan ilk cümlede mutluluktan ağlamaya başlar mı? Hem de öyle böyle bir ağlamak değil. Zırıl zırıl yani salya sümük böyle. 

   Dünyanın en güzel şeyi sevildiğini hissetmek gerçekten, birisinin sana değer verdiğini bilmek, hissetmek. Bazı zamanlar kavga ediyorsunuz, tartışıyorsunuz hatta çok kırıldığınız anlar oluyor. Böyle hiç toparlayamayacak gibi hissediyorsunuz. Ama sonra öyle bir sözcük, öyle bir bakış, öyle bir şey oluyor ki insan bir anda kendini dimdik ayakta buluyor. Sizi düşüren yine sizi kaldıran oluyor, yaralarınızı saran oluyor. Üstelik kendi açtığı yaraları sarıyor bir de başkalarının açtıklarını da sarıp iyileştiriyor.

Aşk, sevgi dünyanın en güzel duyguları.

    Ben şimdi gözlerimi kapatıp mutlu olduğum anları düşünüyorum da yarısı onunla hatta daha fazlası. Sonra yine gözlerim kapalı üzgün olduğum anlarımı düşünüyorum yine hepsi onunla. Birisinin sizi üzmesi bile bazen o kadar güzeldir ki çünkü düşünsenize o an üzülmüyor olmanızın tek sebebi onun olmaması olabilir, olmayışı ise acı.

   Üçüncü kez yeni bir yıla girdik. Belki bu son yeni yıl kutlayışımız belki de yıllar sonra üç ufacık gelecek bize. Ama şuan benim için kocaman. Her senenin nasıl kıymetli olduğunu görüyorum. Ne kadar çok şeyin değiştiğini, hayatın bize neler getirdiğini. Ama aramızda ki şeyin değişmediğini görüyorum, büyüdüğünü, geliştiğini ama değişmediğini…

Belki diyeceksiniz ki bunlardan bize ne valla bende bilmiyorum size ne ama paylaşmak güzel.

   O kadar güzel anılar yaşadım ki, iyi ki diyorum iyi ki bu kadar çabalamışım, iyi ki hiç yılmamışım.
Benden size bir öneri hatta belki nasihat, seviyorsanız ve ufacıkta bir umut varsa bırakmayın. Unutmayın koca koca çınarlar bile bir zamanlar sadece birer fidandı. Kim bilir belki sizin de bir çınarınız olur.

   *** Herkese iyi seneler, bu yıl aşık olun, daha fazla sevin, daha fazla mutlu edin ve mutlu olun. Daha fazla gülümseyin. Gözyaşlarınız mutluluk gözyaşı olsun bu yıl. Sevgiyle ve aşkla... ***

Yorumlar

  1. Takibinede geldim karşılıklı güzel dostluklar diliyorum

    YanıtlaSil
  2. Blog keşif etkinliğinde tanıştım bloğunuzla. Takipteyim, bende beklerim. Mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
  3. Aa ben bu yazıyı ilk kez gördüm :) nice nice güzel yıllarınız olsun birlikte inşallah :) birbirinizi sevmekten hiç vazgeçmeyin. Birini gerçekten sevdiğinde bunu her nasılsa biliyor insan.. Aşk iyi ki var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah çok sağol canım benim, evet nasılsa bunu hep biliyor insan ilginç bir şekilde, kesinlikle iyi ki var dünyadaki belkide en güzel duygu :)

      Sil
  4. merhaba. blog keşif etkinliğinden geliyorum. bloğuma da bekliyorum http://efsaninseruveni.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Ben tesadüfen buraya geldim. Ve bir şey itiraf edicem sanırım. Ben bir kedi severim! :D Sen de bir hayvan seversin galiba. İyi anlaşacağımızı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum ki anlaşırız, hayvanlar konusunda birleşipte anlaşamadığım pek kimse olmadı :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :