Neden Visnelikiraz?

   * Yeniden merhaba, konuya giriş yapmadan önce söylemek istediğim bir şey var onunla başlamak istiyorum, blogu daha yeni açmış olmama rağmen okunma sayısı gayet iyi görünüyor ve bu beni bir hayli mutlu etti açıkçası bu sebeple okuyan herkese teşekkür ederim.

   Eveett... Öncelikle kullanıcı adımdan neden size bahsediyorum buna bir değineyim kısaca : çünkü çoğu insan "visnelikiraz da neymiş o ne yaa hahaha" tarzında bir cümle kuruyor bu sebeple bunu açıklama gereksinimi duyuyorum. Blog dışında tüm sosyal medya hesaplarımda da bu adı kullandığımdan artık beni ifade ediyor diyebilirim ve öylesine koyulmuş bir adda değil üstelik.

   Visnelikiraz ne manaya geliyor? 

   Bildiğimiz gibi kiraz ve vişne görünüş itibari ile bir birine oldukça benzemektedir. Uzun sapları,kırmızı meyvesi ve tek çekirdekli oluşu gibi bir çok ortak özellikleri mevcut - aşağıya eklemiş olduğum resimlere bakarsanız benzerliği görebilirsiniz. - Fakat aynı şeyi tatları için söyleyemiyoruz. Kiraz tatlı ve şeker oranı vişneye göre daha yüksek bir meyvedir buna karşın vişne daha ekşi,şeker oranı daha düşüktür.


Vişne
Vişne
Kiraz
                       

Vişne benim huysuz, alıngan, kırılgan ve asabi tarafıma işaret eder. Kiraz ise mutlu, enerjik, keyifli ve anlayışlı tarafıma. İki zıt karakterin aynı kişide yani bende barındırması bana vişne ve kirazın benzerliğini anımsattı. Bu yüzden Vişnelikiraz adı sanırım tamda beni ifade eder oldu.

Benim şimdilik anlatacaklarım bunlardı. Daha ilk yazılarım olduğundan hatalarım mutlaka olacaktır. Umarım sizi sıkmamışımdır ve sonuna kadar okuyabilmişsinizdir. Daha çok kişisel bir blog olacağından öncelikle beni okuyacak kişilerin beni tanıması gerektiği kanısındayım bu sebeple böyle başlangıçlar yapıyorum.

 * Yazıyla alakalı olumlu yada olumsuz söylemek istediklerinizi yorum olarak aşağıya bırakırsanız beni çok memnun edersiniz,teşekkürler :)







Yorumlar

  1. Çok güzel, isminde çok güzel ancak yazmayı bırakmadan süreli olarak yaz, mailden bana ulaşırsan sana yazılarını yazdıktan sonra paylaşabileceğin yerlerin linkini de atabilirim. Bunun dışında blogunun sağ tarafı boş oraya bir izleyici gadgeti, arşiv, birde google plus profilini eklersen güzel olur. Dediklerim söyleyince biraz zor görünüyor ama googlede ararsan anlatımlarını bulursun. :))) Şimdiden yazma serüveninde başarılar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederiiimm,bu tarz yol gösteren şeyleri duydukça daha da mutlu oluyorum. Birazdan sana bir mail atacağım sanırım :D

      Sil
  2. Hoşgeldin vişneli sefalar getirdin :) Devamını bekliyoruz yazıların :* (temmuzkedisi)

    YanıtlaSil
  3. Vişneli kirazın manasını düşünmedim değil :) Gerçekten çok hoş olmuş. İnşAllah hep böyle devam eder.. ara vermek yok devamını bekliyoruz :*)

    YanıtlaSil
  4. hehee ben manasını anlamıştım niye tuhaf gelmiş ki insanlara garip :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlamının tuhaf gelmesi değilde bir anlamının var oluşu şaşırtmış olabilir bilemiyorum :)

      Sil
  5. Merhaba, acikcasi bnde ilk bssta bu neymis demistim :) yazini sonunq kadar okudum ve cok keyif aldim bnde yeniydim ama artik eski oluyorum zaman gectikce.. Takibe aldim ve postlarini merak ediyorum bloguma da mutlaka bekliyorum yorumlarini merak ediyorum.. basarilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,mutlaka uğrayacağım bloguna :)

      Sil
  6. Bende senin gibi yeniyim blogda yazmada çok kararlı görünüyorsun bende kararlı olabilmeyi diliyorum.Vişnelikiraz ismini açıklaman çok hoş olmuş.Başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Kararlı olmak bu işte çok önemli umarım sende öyle olursun. Bir ara bloguna mutlaka uğrayacağım. Başarılar,sevgiler :)

      Sil
  7. İlk bu yazıyı okuyuncu merak duygum olgunlaşmadan öğrenmiş oldum. Hayırlı olsun blogunuz :)

    YanıtlaSil
  8. Selin hanım, öncelikle başarılar dilerim. Blogun hepsini okudum gayet güzel olmuş yazmayı hiç bırakma umarım daha iyisini yapabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yapabilirim onun için uğraşıyorum, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  9. İyimiş. Vişnelikiraz. Hmm.. :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :