Sohbet Tadında/ Bu Yıldan Öğrendiklerim :

   Kulaklıklarımı kulağıma taktım da şuan ben uzun zamandır bu kadar stressiz müzik dinlememiştim. Bölünmeden kendime ayıracağım en az bir buçuk saatim var. Muhteşem!
   Bu yıldan öğrendiğim şeylerden en önemlisi şu idi : hayatta hiç bir şeyden şikayet etmemeliyiz. Zaman geliyor şikayet ettiğimiz şeyleri yana yakıla arıyoruz.
Mesela ben sakinliği sessizliği arıyorum aylardır. Siz sıkılana kadar kimsenin sizi bölmeden müzik dinleyeceğini bilmek bile çok güzel.


  Yolculuk yapıyorum da şimdi nasıl iyi geldi anlatamam. Bileti alana kadar bir kaç kez vazgeçecek oldum fakat cidden ihtiyacım varmış. Birde hava şuan inanılmaz güzel. En ön koltukta oturuyorum. Güneşin pırıltısı ara sıra gözlerimi kamaştırıyor. Sağ tarafıma baktığımda denizi görüyorum. İtiraf ediyorum başta Sapanca Gölü sandım değilmiş, utanarak gülen emoji.
   Belki görmüşsünüzdür güneş ışıkları denize vururken denizdeki parıltıları, altın tozu serpilmişçesine olur hani. Allah'ım denizi seviyorum! Uzun uzun o sonsuzluğa bakmayı, bakıpta orda kaybolmayı... Bir de eriği seviyorum ama o başka bir konu.
   Bu yıl öğrendiğim bir başka şeyse ailemi, evimi, doğup büyüdüğüm şehri ne çok sevdiğim oldu. Bunların insan hayatında ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Ve bu sanırım hayatım boyunca öğreneceğim yegane şey oldu.
   Dağları da çok severim biliyor musunuz? Her zaman koca koca dağların en tepesinde kimsenin çıkamayacağı kadar yüksekte olmanın nasıl bir duygu olacağını düşünürüm.
   Kaldığım yurttan çok sevdiğim bir arkadaşıma otobüse binip yolculuk yapmak hakkında şikayet ederken olsun kendine zaman ayırmış olursun, belki bloga yazacak bir şeyler bulursun demişti ki haklı çıktı.
   Çok fazla konudan konuya atladım sanırım fakat yazarken inanılmaz keyif aldım. Blogu açtığımdan beri sanırım ilk defa kafam bomboş yazıyorum.
  Yazarken çok betimleme yaptığımı söyleyenler oldu. Bunun okuyucuyu sıkacağını söylüyorlar. Bu konu hakkında aşağıya yorum bırakırsanız sevinirim, düzeltmem gereken bir yanlış varsa bilmek isterim.
   Sanırım daha fazla yazmayacağım. Tanımasamda cidden hepinizi seviyorum. Teşekkür ederim, mutlu günler...
 

Yorumlar

  1. o zaman yeni yılda çok çok çok daha huzurlu neşeli oool kii :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba sizi çekilişiniz sayesinde keşfettim. Takipteyim ben de sizi bloguma beklerim. Umarım beğenirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumu da 6 günün ardından şuan görüyorum cevapsız kalmasın dedim :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :