NELER YAPIYORUM? / Mezunum Gibi Çek :) / Şafak 79

Hellooo

Nasılsınız? Görüşmeyeli uzun zaman oldu. Bugün buraya sohbet etmeye geldim doğrusu, o zaman anlatmaya başlayayım. :)

Yazmadığım süre boyunca birçok şeyle uğraşıyordum aslında: tez, formasyon, dersler vs. 
Tezimi tamamlayamadım maalesef, enerjimi buna yettiremedim ve çalışmam gereken konuya da ısınamadım aslında bakarsanız ben de bu sebeple tezimi önümüzdeki döneme bırakmış oldum zaten formasyon sebebi ile yine Sakarya'da olacaktım, formasyon dersleri, staj gibi işlerim olacaktı kalan zamanlarımı da genişçe teze ayırır ve bu defa istediğim ve ısındığım bir konu seçerim diye kafamda planladım. Yazmadığım bu süreçte gazetelere iş başvuruları yaptım, önceki yıllarda 1 yıl kadar da köşe yazarlığı yapmıştım biliyorsunuz. Başvurularım sonucunda 15 günlük bir deneme süreci ile Sakarya'da yerel bir gazeteye kabul edildim ama sadece bir gün devam ettim (biraz komik aslında) ne ortam ne insanlar olmam gereken yer değildi ve ben orada asla mutlu olamayacaktım üstelik yapmak istediğim işin önünden bile geçmediklerini görünce ilk günün sonunda oradan geri dönememek üzere deyim yerindeyse koşarak ayrıldım. Biliyorum ki herkes istediği, memnun olduğu işi yapmıyor hatta çoğu insan kötü şartlar altında çalışıyor ancak benim hayattan beklentime uygun bir ortam ve iş maalesef değildi. Orada asla göremeyeceğim paralar kazansaydım da yine sonuç aynı olurdu.

Her neyse bunun dışında içinde bulunmaktan çok hoşnut olduğum bir yardım derneği vardı, çeşitli sorunlar nedeni ile bu süreçte oradan da ayrıldım bu ayrılış sanırım yaptığım en mantıklı hareketlerden birisi oldu. Yapılan işlerle ilgili hiç bir sorun yok elbette, sorun yapılamayan işler ve alınamayan izinlerden kaynaklandı diyebilirim her neyse bu da böyle.

Her ne kadar tezimi veremeyip resmi olarak mezun olamamış olsam da 3 Temmuz da mezuniyet törenime katılmayı da ihmal etmedim. Mezun olmak garip bir boşluk duygusu doğuruyor aslında insan kendini biraz boşlukta hissediyor ve şimdi ne olacak duygusundan kurtulamıyor, şükür ki formasyon ve tez ile benim bu geçişim biraz yavaşladı.

Serkan yani erkek arkadaşım hala askerde. Bugün 79 günümüz kaldı. O kadar zaman nasıl geçti hiç anlamadım, çok şükür Ankara ile Sakarya oldukça yakındı ve 2-3 ayda bir de olsa görüşebildik. Başlarda gerçekten öleceğim sandım ama o kadar da zor bir şey değilmiş aksine özlemek ve beklemek bence çok güzel ve farklı duygular.

Ve ben şuan Trabzon'dayım. Yaz tatili için geldim Ağustos sonuna doğru Sakarya'ya geri dönüyorum. Eylül ortası gibi okullar açılacak o zamana kadar İngilizce kursuna başlamayı planlıyorum. Kendime biraz yatırım yapmanın vakti geldi de geçiyor.

Bunların dışında yaklaşık 1 haftadır diyete girdim. Sadece zayıflamak için değil daha sağlıklı hissetmek için de bu kilolardan kurtulmanın vakti geldi sanırım, artık umarım doğru motivasyonla doğru zamanda spora da başlayabilirim. 

Siz neler yapıyorsunuz? Lütfen siz de bana anlatın. Sizi seviyorum, mutlu günler :)

Yorumlar

  1. mezun olana dek kendine ne kadar çok şey katarsan o kadar iyi, yoksa arka fonda ellerim bomboş şarkısı çalarken yatağın içinde depresyondan ölür müyüm diye düşünürken bulabilirsin kendini..
    mezuniyet güzel geçti :) bu sefer tribünden seyretmek için oradaydım. Tez konusunda yazın vaktin varken çalışmayı denemelisin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumundan bu yana 1 ay geçmiş, daha tez için başlanmadı, günün 24 saati sıkıntıdan fenalık geçirerek geçiyor ama düzelecek :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :