YOUTUBE KANALLARI BURADA / 1

Merhabalaaaarrrr,




Bugün sizlere sıkı takipçisi olduğum ve eminim çoğunuzun tanıdığı bazı Youtube kanallarından bahsedeceğim. Yaptıkları iş aslında bizden çokta farklı değil tek fark bizler yazmayı onlar kamera karşısında olmayı tercih ediyor. İkisinin de ayrı ayrı zorlukları var doğrusu. Bir de şu var ki Youtube içinde bulunduğumuz dönemde daha çok rabet gören bir platform.
Her neyse  gelelim asıl mevzuya yani ben kimleri takip ediyorum ve onlar hakkında neler söyleyeceğim,

DUYGU ÖZASLAN


Kendisi bir makyaj vloggerı. Yani bu ne demek? Kendisi makyaj ve kozmetik üzerine içerik üretip bunu izleyenlere sunuyor. İzlemeye başladığım günden beri özellikle teknik anlamda en çok gelişme gösteren vlogger kendisi.
Makyajın m'sini bilmiyorken ondan bayağı şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Yani benim makyaj hayatım Duygu ile başladı. Son zamanlar da profesyonelleşmeye başlamanın da etkisiyle doğallığını biraz kaybetmeye başladığını düşünsem de yinede izlenmeye değer olduğunu, çok başarılı olduğunu ve daha da başarılı işlere imza atacağını düşünüyorum. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

MERYEM CAN


Bence kesinlikle Youtube' da ki en tatlı kişi Meryem Can. Kanalını oldukça büyük bir hızla büyüttüğünü söyleyebiliriz, nasıl olduğunun sırrını cidden merak ediyorum. Çok neşeli, enerjik bir kız bu yüzden tüm enerjisini izlerken size de yüklüyor ben en çok bu açıdan seviyorum sanırım. Hiç bir yapmacıklığı olmadan tüm doğallığı ile karşınıza geçtiğinden ben bayağı seviyorum. Şu konuda bir vlogger diyemeceğim sanırım ortaya karışık takılıyor. Bir bakıyorsunuz komikli bir şey bir bakıyorsunuz oda ne! Günlük makyaj. Beğeniyle takip ediyorum. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

ORKUN IŞITMAK


Güzel içerikleri ve aşırı fazla abonesi olan Orkun ara sıra komikli videolar çekerken sanırım bazen oyun videoları da çekiyor -oyun videoları ilgi alanım değil :D- Çok enerjik ve aşırı sevimli olduğundan izlemekten büyük keyif alıyorum. Gerçekten inanılmaz komik olabiliyor. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.


RUHİ ÇENET


Katil zanlısı gibi çıktığı bu fotoğrafı seçme sebebim sanırım katil olabileceğini düşünmem. Tanımayan yoktur sanırım. Neden korku videoları olduğunu anlayamadığım ama yüklediği şeyleri de izlemekten kendimi alamadığım kişi. Gerçi sanıyorum ki artık farklı tarzlarda videolar yükleyecekmiş. Zaten ödümüzü yeterince patlatmıştı. Bir nesli daha korkudan öldürerek amacına ulaştığı için kendisini tebrik ediyor ve kendisi hakkında ki yazımızı şu cümlelerle sonlandırıyoruz "mutlak olan kaderde mutlak olmayan bazı şeyler vardır içinize sonsuza dek dehşet şaçar ve düşündükce ruhunuz hastalanır." Kanala buradan ulaşabilirsiniz.


GÖRKEM KARMAN


Aslında Görkem'i blog sayfası sayesinde tanıdım ilk kez. Oda Duygu gibi makyaj vloggerı. Daha sonra da zaman zaman bir kaç videosunu izlemeye başladım. Youtube'dan sürekli takip etmesem de Snapchatten daima takipte olduğum bir vlogger. Kedisi Üzüm'e bayılıyorum. Güzel bilgiler veren, oldukça sorumluluk sahibi birisi. Yaptığı işi sevdiği ve değer verdiği her halinden anlaşılıyor. Güzel, pozitif enerjisi insana iyi geliyor. Mutlaka tavsiye ederim. Buradan kanalına ulaşabilirsiniz. Bloguna ulaşmak için ise tık tık. 


Youtube kanallarından bahsettiğim yazı dizininin ilkini okudunuz. Yaklaşık 3 veya 4 yazıdan oluşacak bu dizin için takipte kalın. Hepinizi kocaman öpüyorum canlarım.





Yorumlar

  1. Ben nedense Ruhi Çenet'i korkunç bulmuyorum. Keşke daha sık videolar yüklese. Orkun ise çok iyi biri komik ve içten. Meryem Can da öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni hep ürkütmüştür Ruhi ama bunun yanında korku çekmeyi bırakalı da eskisi gibi izlememeye başladım :)

      Sil
  2. youtube kanallarını pek takip etmem ama ilgimi çekti sizin bu yazınızdan sonra

    YanıtlaSil
  3. heyy ben de takip ediyom bunlarıı :) Duyguyu sevmiyom ama yine de izlemekten kendimi alamıyorum bazen :D Meryemse bi ayrı yaa evde canım mı sıkıldı modum mu düştü hemen açıyorum bi meryem can hoop ne dert kaldı ne tasa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kesinlikle katılıyorum, bu yazı dizisinin devamı gelecek takipte kal :D

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :