Tarkan'ın Yeni Albümü!




Tarkanın yeni albümünü dinlediniz mi?
Ben takıldım kaldım resmen. 
Bu arada söylemiş miydim Türk Sanat Müziği çok severim.
Tarkan'ı da severim ama fanı olacak kadar çok olduğu da söylenemez. Çok başarılı bir sese sahip olduğu inkar edilemez tabii. Ama bu albüm bambaşka bir güzel olmuş. Mutlaka dinlemenizi öneriyorum.
Bu hafta gazetede ki köşemde de bu albümden bahsettim, gerçekten bayağı başarılı olmuş.

   Tarkan zaten başarılı, zaten sesi güzel. Ama bu albüm de ki tüm şarkılar da sesi ben buradayım diye bağırıyor. Bir çok Türk Sanat Müziği sanatçısına taş çıkartmış. Onu daha öncede dinlemiştik bu tür de söylerken ama seçtiği parçalardan mıdır bilinmez tam manasıyla ha-ri-ka olmuş.

   Bir kaç gündür günde iki üç kez tüm albümü başa sarıp sarıp dinliyorum. Bence Tarkan bundan sonraki müzik hayatına Türk Sanat Müziği ile devam etse fena olmaz :) Ülkemizin özü Türk Sanat ve Halk müzikleridir. Gündemde, ön planda olan sanatçıların bunları tekrar hatırlatması gerçekten çok önemli yoksa unutulup gidecekler.

   Kısaca mutlaka bir dinleyin. Müzik marketlerin yanı sıra dijital platformlardan da satışa sunulmuş. Etik gereği satın alın desem de internete de çoktan düştü artık karar sizin. ( Ben internetten dinliyorum tabii ama birisi bana alıp hediye etmek isterse kapım açık :D )

    Bu arada Tarkan beş yıldır albüm yapmıyormuş biliyor muydunuz? Beş yıl sonra ilk albüm bu olmuş. Çokta iyi olmuş beş yılı unutturmuştur tüm hayranlarına. Ben öyle hayranı falan değildim hala değilim ama bu albümün hayranı oldum. Bu arada albümün çıkış tarihi 11 Mart yani daha yep yeni. He bir de adıda "Ahde Vefa" Ve de 9. stüdyo albümüymüş. Bunlar da diğer detaylardı.


Haydi öpüldünüz kuzular, görüşürüüüzzz :D

Yorumlar

  1. Tarkanın aldığı konservatuar eğitimi zaten Türk sanat müziği üzerine olduğu için bunu yorumlarına yansıtması çok normal aslında. Bence Tarkan oldukça iyi bir sanatçı, hem müziği iyi yapıyor, hem duruşu çok iyi. En beğendiğim yönüde polemiksiz bir başarı sizde çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakın ben bunu bilmiyordum. Duruşu konusunda bende sizinle hem fikirim. Gerçekten sadece müzik yapan başka derdi olmayan birisi. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

      Sil
  2. Henüz dinleme fırsatım olmadı, olumsuz hiçbir yorumlada karşılaşmadım...
    Tarkan hayranlığın yok ama yaptığı işler ve Şarkılar her zaman kalite...

    YanıtlaSil
  3. ben de çok beğendim . en çok kadehinde zehir olsa şarkısını beğendim ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ayırt edemiyorum bile hepsi birbirinden güzel :D

      Sil
  4. Kestane Fiyonk blogu sayesinde keşfettim sizi... Merhaba demek istedim. Tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler...
    http://fincanteyze.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldiğiniz için teşekkürler, görüşmek üzere :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :