Şampuan Hakkında : Head & Shoulders

Merhabalar,
   Güzel olduğunu düşündüğüm bir haberim var sonunda Mert arkadaşımızın "Ters Düz" isimli kitabına başladım hatta bitirmek üzereyim. Herhalde en son da ben okuyorum kitabı - utanan emoji - ve şunu söyleyebilirim ki bu kadar geç kaldığım için pişmanım. Bununla alakalı bir yorum yazısı da yazacağım bitirdiğimde ancak şimdilik çok beğendiğimi söyleyebilirim. Memleketi Trabzon olan birisi olarak yorumumu bekleyin.


   Her neyse bugün konum başka. Size bir Şampuandan bahsetmek istiyorum... Hiç beğenmediğim, berbat bulduğum ve bir daha asla kullanmayacağım bir şampuandan. 



Şampuan Head & Shoulders markasına ait sadece kadınlara özel yukarıda görmüş olduğunuz şampuan. İlk kez bu hafta kullandım kendilerini. Ve gerçekten hiç beğenmedim. Hiç hoşuma gitmeyen bir yapısı vardı. Normal kulladığım şampuanlardan nedense bir nebze sulu geldi bana bilemiyorum. 

   Kepeği ve saç dökülmelerini önlemeyi vaad ediyor. Benim kepek sorunum zaten yoktu. Saç dökülmesiyle ilgili problemim olsa da bir haftalık bir kullanım süresinde bu sorunu da çözmesi beklenilecek bir şey değil tabii. 

   Benim nefret etmemi sağlayan şey şu ki ; Şampuan benim saçlarımı keçe gibi yaptı her yıkamadan sonra saçlarım sertleşti ve keçe gibi oldu. Hatta şöyle söyleyebilirim ki hani o ağır saç spreyleri vardır ya düğünler de gelin saçında falan kullanılır sıkınca saç kalıp gibi olur saçım yıkamadan sonra tam olarak böyle oldu dolayısıyla da şampuandan hiç ama hiç memnun kalmadım. 

   Fakat annem de aynı şampuandan bir iki kez kullandığını ve böyle bir sorun yaşamadığını söylüyor sanırım saç türüme uymadı bilemiyorum. Velhasıl bir daha asla kullanmayacağım bir şampuan oldu.

   Zaten ben normal de uzun vadede Elidor'un o sarı renk olan şampuanını kullanıyordum fakat uzun süreden sonra artık etkisini göremediğimi farkedip başka arayışlara başladım bu sıra da John Frieda'nın şampuanlarıyla tanıştım. Kullanımına başlamıştım fakat eve gelip bitince de yeniden almaya fırsatım olmadı Head & Shoulders da iyi bir marka olunca bunu deneyeyim dedim denemez olaydım. John Frieda'yı tekrar edinince bir süre daha kullanıp etkilerinden emin olduğumda sizinle de paylaşacağım.

   Peki siz daha önce bu şampuanı kullandınız mı? Size nasıl etkileri oldu? Yorum olarak benimle paylaşırsanız inanılmaz sevinirim. Öpüldünüz :)

Ha bu arada bu yazının sonuna eklemem gereken ufak bir şey vardı. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz ay bir çekiliş yapmıştım. Yaptığım bu güzel çekilişi şuan Siyah Kuğu sürdürüyor. Onun çekilişine de buradan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar

  1. Ben memnunum head shoulders dan. Başka bir ürünü ama. Kokusu da çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer ürünlerinden de pek memnun kalmamıştım fakat bu benim için en kötüsü oldu. Sanırım saç tipime uygun gelmedi bundan kaynaklanıyor.

      Sil
  2. Head&shoulders ı görür görmez tıkladım. Benim için bir şampuandan daha fazlası. Benim saçımda yağlı egzama var doktorların verdigi 50 ml bile en az 50 lira olan şampuanların çözemediği sorunumu çözdü. İnternette derdime çare ararken görmüştüm. Mentollüsü çok iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok fazla ürününü kullandım bu hariç hepsinin temizlemesinden memnun kalmıştım fakat bendeki kepeği, saç dökülmesini falan hiç çözemedi ama bu ürün çok çokta kötü geldi yazıda anlattığım üzere. Ama mentollüsünün o ferahlık hissini gerçekten seviyorum bunun dışında benim ihtiyaçlarımı gideren bi şampuan değil maalesef :)

      Sil
  3. Ben de Hiç kullanmadım .Bir dönem eşim kepekler için kullanmıştı şikayetçi değildi. Şampuanın yanı sıra mevsim,su da çok etkili.Takibe aldım bloğunu . Ben de beklerim bloğuma. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkürler, mutlaka gelirim :)

      Sil
  4. Bende sevmedim bu markayı hoş bu ara market şampuanlarından kurtuldum darısı başına.Bugün yetiştirebilirsem bununla ilgili bir yazı gelecek benden:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

Bir Adım, Bin Mutluluk :

Rukiye Türeyen: %99 Engeli ile Kitap Yazdı