Marshmallow'lu Sohbet...

HEYYAAAA!!! 

   Sohbet muhabbet etmek için buradayım bugün, bloga yazmaktan en çok keyif aldığım konular bu sohbet yazıları zaten. Sanki iyi bir dostumla karşılıklı konuşuyormuş hissine kapılıyorum yazarken ve dolayısıyla da bayağı keyifli oluyor yazması.
   Bu aralar havalar genel anlamda güzel gidiyor sabahları odama vuran güneşle uyanmak benim için oldukça keyif verici. Zaten evde olmak nefes almak gibi. 
Bir hafta sonra da Sakarya'ya dönüyorum. Aslında bu tamamen kötü diyemeyeceğim malumunuz sevgili erkek arkadaşım orada ve kendisini yavaştan özlemelere başladım. Ama bir yandan da hiç gitmek istemiyorum gittiğimde neredeyse 4 ay orada olacağım ve bu uzun sürede ailemi ve evimi çok çok özleyeceğim bir de eğer önceki yazılarım da söz ettiysem eğer -ki kesin etmişimdir- çok çok kötü bir dönem geçirdim ve aynı hisleri gittiğimde tekrar yaşamaktan oldukça korkuyorum bu sebeple aslında gitmeyi de pek istemiyorum. Bakalım artık nasıl bir dönem bizi bekliyor göreceğiz.

   Canım da her zaman olduğu gibi inanılmaz erik çekiyor yine. Bu arada aylardır Youtube kanallarını izliyorum sürekli olarak ve çok bayıldığım bir sürü kanal var zaman zaman size bunlardan da söz edeceğim sanırım.
Youtube, kanal falan demişken de bugün İdil Tatari'nin kanalını izlerken -kendisi acayip güzel bir yemek kanalı- bir tarif dikkatimi çekince yapayım dedim. 
Tarif bir tatlı tarifi idi. Malzemesi az ve yapımı kolay bir tarif. Marshmallow tatlısı? diyebiliriz sanırım. Onu deneyeyim dedim işte. 



Tatlının malzemeleri bu kadar. Marshmallow ve 100 gr çikolata. Tabii ben iki kişilik yapacak olduğumdan daha az malzeme kullandım. 
Tarife buradan ulaşabilirsiniz. 

Yalnız şöyle bir şey söyleyebilirim fırından çıkardığınız gibi yemeniz gerekiyor aksi takdir de eriyen çikolata ve marshmallow donuyor ve yenmeyecek durumda oluyor. Bunun dışında güzel bir lezzet özellikle de tatlıya çok düşkün olanlar için ama fazla düşkün olmayan benim için ise fazla şeker yüklü bir tatlı oldu. Ama yine de denemenizi öneririm :)

Ha bu arada kardeşim de bir Youtube kanalı açtı. Oyun kanalı ve henüz 11 yaşında yani hem yaşı küçük hem deneyimi az. İzlemenizi rica ediyorum :) Kanala buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın...



Yorumlar

  1. Tabi sana tatlı gelir şekercim . Sen tatlı, tatlı tatlı ;)))) ikiniz de birbirinizden tatlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar ne güzel sözler böyle :) Sende çok tatlısıınn :)

      Sil
  2. Sohbet havasında yazmak ayrı bir keyiftir. Sakarya'da çok güzel vakit geçirmeni ve mutlu dönmeni diliyorum. Ben bilmiyorum; ama umarım o kötü dönemdekine benzer olumsuz hisler yaşamazsın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım, güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Marshmallow u nedense hiç sevemedim:( çikolata en sevdiğim:) işin içinden çıkamadım güzelim n'apıcam şimdi:) tarifi bir gün denemek isterim ama, merak ettim tadını...Teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denersen düşüncelerinizi bilmek isterim, yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  4. Marsmallow a bayılırım ama tatlısı aşırı tatlı oluyor yiyemiyorum.
    O yemek kanalını bende izliyorum. Gerçekten çok güzel tarifler var
    Bu arada blogumda bi etkinlik var seni de bekliyorum

    YanıtlaSil
  5. İdil tatariye bende ara ara bakıyorum tarifleri güzel oluyor. Bunu bende denemeliyim marshmallowa bayılırım :)

    YanıtlaSil
  6. ben de bir youtube manyağıyımdır :D marshmallowu görünce zaten dedim çok şekerli gelir bu bana, sana da öyle gelmiş baksana :) bi de sohbetini özlemişim yaa tatliş senii :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beniimm güzel yorumun için çok sağol :)

      Sil
  7. Afiyet olsun. Youtube kanalı açmayı bende düşünüyorum. Youtube girince vakit bir farklı akıyor. Kardeşinize başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım başarılı olur, sizde açtığınız da haberimiz olur umarım :)

      Sil
  8. marshmallowu görünce dayanamıyorum ama iki taneden sonra yetiyo bana.ama işin içinde çikolata varsa durumlar değişebilir.bir kaç kere gördüm bu tarifi bir ara denemeyi düşünüyorum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzeldi fakat inanılmaz şekerli bir şey ortaya çıkıyor yine de damak zevkine göre değişebilir denemeniz tavsiye edilir :)

      Sil
  9. Ayy, çok severimm *-* Tarif için çok sağol :)
    Bu arada hemen Youtube'a bakıyorum canım, görüşmek üzere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaparda yersen afiyet olsun, görüşmek üzeree :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :