Dünyanın En Güzel Kokusu Film Yorumu :

  
    Merhabalaar,

   Bugün bir film yorumlaması ile karşınızdayım. Bu film yorumlamaları yazmakta pek hoşuma gitmeye başladı açıkçası hatta ay benim bu filmi bloguma yazmam gerekiyor deyip sinema salonlarından çıkamaz duruma gelmem yakındır :)

   Ben bir okuyucudan çok izleyiciyim zaten görsel şeyler beni daha da etkiliyor, izlerken ben olsam şunu şuraya koyardım bu sözü söyletmezdim deyip kendimi o filmin yönetmen koltuğuna oturtuyorum bir anda ve bundan büyük keyif alıyorum. Zaten eğer bir kitap okuyorsam da hemen onu kafamda bir sinema filmine çeviriveriyorum. Bundan büyük keyif alıyorum. 

   Her neyse lafı fazla uzatmadan gelelim filmin yorumlamasına :

Filmin Adı : Dünyanın En Güzel Kokusu
Vizyon Tarihi : 12 Şubat 2016
Süresi : 1s 27dk
Yönetmeni : Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular : Tuba Ünsal, Rıza Kocaoğlu, Burak Altay, Nezih Tuncay, Açelya Akkoyun, Esra Ruşan
Tür : Romantik
Konu : "Hakan evlilik bağının ilişkileri tükettiğine inanan, sürekli partner değiştiren bir şarkı sözü yazarıdır. Derya ise Hakan'ın hem en yakın arkadaşı, hem de zor gün dostudur. Karşılarına kim çıksa ilişki kurmakta zorlanan bu iki kişi bir yandan da çocuk özlemi çekmektedir. Hakan, Derya'ya bir gün evlenip beraber bir çocuk yapmayı teklif eder. Kaidelerine göre kurulmuş bir evlilikle, çocuk sahibi olduktan sonra ise ilişkilerine iki arkadaş olarak devam edeceklerdir. Derya başta tereddüt etse de, sonrasında teklifi kabul eder." 


    Gel gelelim benim film hakkındaki yorumlarıma, film ortalama bir değerdeydi. Asla kötüydü diyemem ama çok iyiydi kesin siz de izleyin de demek olmaz çünkü gidilmesi gerekli olan bir film değil.
   Benim gözümde televizyonda izleyecek başka şey yokken öyle bakılan bir sinema filmi değerindeydi izlenir fakat sinemaya gidip para vermeye de değmez bana kalırsa.
   Gerçi ben sonunda ağladım yine ama bu önemli bir ayrıntı değil ben romantikli, dramlı şeyler de hemencecik ağlarım o yüzden buna takılmayın.
   Tuba Ünsal'ın oyunculuğunu da pek beğenmiyorum ayrıca. Bana bayağı yapmacık geliyor o kadın. O yüzden onun sahneleri beni biraz itti ki başrolde oynadığı düşünülürse tüm sahnelerde vardı.
   Rıza Kocaoğlu da  sevdiğim bir oyuncu onu genelde yan rollerde gördüğümüzü anımsıyorum eğer kaçırdığım bir başrolü yoksa. Başrolde de oyunculuğu fena sayılmazdı ama ne bileyim çokta beğenemedim.
   Filme de zaten ismini çok beğendiğimden gittim. İsmi bu kadar etkileyici olan bir film daha güzel olabilirdi bana kalırsa.
   Ha bir de filmde çok çok beğendiğim bir şey var o da şu ; Sürekli şiirlerden alıntılar yapıyorlardı bunu bayağı beğendim.
   
   Yani kısaca bence gidecekseniz eğer kalkıp bu filme gitmeye değmez. Sinemadan kalktığında açın internetten izleyin ya da televizyonda yayınlanmasını bekleyin derim ben. İzlemesseniz bir şey kaybetmessiniz.

Ay bir de şu sahneler çok hoştu onu da söylemeden geçmek istemedim. 

   Sanırım anlatımım biraz karışık oldu eğer öyle ise kusura bakmayın lütfen. Herkese mutlu günler dilerim, görüşürüüüzzz!! :)



Yorumlar

  1. Filme dair yorumun için çok çok teşekkürler biz gitmeyi düşünüyorduk ama anlattığına göre internetten izlemek daha uygun olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kişisel düşüncem bu şekilde bana kalırsa başka bir filmi düşünün :)

      Sil
  2. Benimde arkadaşlarım gitmiş, onlarda memnun kalmamış. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün iftarlık gazoza gittim onunla alakalı yazıda gelecek, çok güzeldi :)

      Sil
  3. Ben çok görmek istiyorum ama bu filmi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bilirsin tabii istiyorsan git ama yine de değeceğini sanmıyorum :)

      Sil
  4. Ay bende çok merak ettim.Kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. sinemaya türk filmi izlemeye gidince bu paraya değmez evde izleyeyim diyorum her seferinde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo bence Türk filmi kötü genellemesi çok yanlış özellikle son dönemlerde çok güzel filmler yapılıyor :)

      Sil
  6. Görsel olarak çok güzel duruyor film :) Bende sinemada fragmanını izlediğimde çok etki yaratacak bir film olmadığını düşünmüştüm.Sanırım yanılmamışım.Ama yine de bu film hakkındaki yorumunu okumak güzeldi teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgililer gününde izlenicek bir filmdi ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :