Bir Muhabbet Var!





     Herkese merhaba canolar,

   Pazartesi itibari ile Sakarya'ya dönüş yaptım. Haziran'a kadar buradayım artık.
Tatil bana bayağı iyi geldi kendimi dinlenmiş, yenilenmiş hissediyorum. Bütün sıkıntılarımdan arınmış gibiyim.
Geldiğim de Sakarya'yı hiç özlemediğimi de farketmedim değil ama sevdiceğimi bayağı özlemişim.
Ha bir de onunla Sapanca Gölü'nün kenarında oturup sohbet etmeyi.

  Geçen yıl buraya geldiğim zaman ki gibi hissediyorum aslında. Şehir önemli değildi o zaman gözümde. Sevdiğim bir bölüme ve şans eseri sevdiğim insanın şehrine gelmiştim önemli olan tek şey de buydu ve şuan da sanki ilk kez geliyormuş gibi aynı duyguları yaşıyorum.

  Ruh halimi ifade eden en güzel kelime de sanırım ; Duru. Kendimi çok duru çok berrak hissediyorum. Temizlenmiş, tazelenmiş, dinlenmiş, huzurlu, hafif, sağlıklı ve daha bir çok şey gibi hissediyorum. Kısaca söylemek gerekirse iyiyim. Sanki sırtımda çok büyük bir yük varmış ve sonunda kaldırıp atmayı başarmışım gibi. Ya da hafif esintili bir akşam üstünde deniz kenarında olmak gibi bir his.

Umarım tüm yıl boyu böyle devam eder bu durum, derslere de yansırsa bu ruh halim değmeyin keyfime.

Onun dışında bu hafta sonu evdeyken çok tatlı bir misafir ağırladım. Hatta size de gösterme niyeti ile bir kaç fotoğrafını da hemencecik çektim. 

                       

   Bu bebiş hafta sonu benimleydi. Arkadaşımın hamsteri rica etti hafta sonu bakar mısın diye aldım bende bıcırığı bir görseniz nasıl tatlı hareketleri var evdeki herkes hastası oldu. İsmi nedir derseniz bir ismi yokmuş :)

   Dün de bir filme gittim ondan da bahsetsem mi biraz diye düşünüyorum. Aslında bakarsanız filmleri ayrıca tek tek yazmayı planlıyordum ama şuan inanın bilemedim. Sanırım ondan sizlere yarın bahsedeceğim.
Bir de bu hafta sonu itibari ile Andry Tarkovski filmlerini izlemeyi planlıyorum bir aksilik olmassa her hafta sonu bir filmini izleyip izledikten sonra da yine her hafta film hakkında yazı yazacağım.
Bunun dışında vizyondan filmler ve bazı klasik filmleri de izleyip zaman zaman blogta onlar hakkında yazmayı da planlıyorum. Güzel ve herkes için faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı serisi olacak bunlar. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen benimle paylaşın!

  Bunun dışında yazı yayınlayacağım gün ve saatler belli olsa nasıl olur sizce? Lütfen bu konudaki düşüncelerinizi de yorum olarak aşağıya bana bırakın!

Hepinizi öptüm :)

Beni snapchatten de takip etmek isterseniz snap hesabım "visneelikiraz"


Yorumlar

  1. Aramiza hosgeldin. Seni takipteyim ben de beklerim. Belirli zamanlarda yayin yapmana gerek yok bence. Gruplarda paylasinca hepimizin haberi oluyor.
    Deryaninsporgunlugu.blogspot.co.at
    Delikizinbohcs.blogspot.co.at

    YanıtlaSil
  2. Sevgili özlemini çok iyi bilirim.

    YanıtlaSil
  3. "Duru hissetmek..." Sana imrendim şu an :) Tadını çıkar. Duru hissetmek bu zamanda, bu ülkede çok zor.

    YanıtlaSil
  4. Filmlerle ilgili fikrin çok hoş bencee :) yazılar için belli gün saat olması planlı olur güzel olur ama bi süre sonra sıkar be, ne biliym bi zorunluluk duygusu olur bana göre değil en azından :D o miniğe de bayıldım bu aradaa <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende film fikrine bayıldım açıkcası ama diğer konu beni de bayağı düşündürüyor sanırım yürürlüğe de girmeyecek :)

      Sil
  5. Ya hangi bölüm? Neler neler ben merak ediyorum! :) :)

    YanıtlaSil
  6. bence saat ve gün ayarlamak monotonluk olur içinden geldiğinde yaz. bu da benim fikrim:D Takipteyim senide beklerim:)
    http://gullugalaksi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :