Sohbet Edelim :)


Bir çok şeyin zevk vermediği yavan geldiği bir dönem geçiriyorum, gelecek kaygısı tüm ruhumu ve bedenimi sararken bu kaygıyı ortadan kaldıracak hiç bir girişimde bulunmadan savsaklanıyorum. Gerçekten durumum yakınmayı gerektirmeyecek kadar utanç verici çünkü sıfır çaba dolayısı ile bolca kaygı. Fakat günün sonunda ayaklanıp bir yol çizmeyi becerebilirsem yürümem daha kolay olacak. Sanmayın ki böyle söylüyorum diye battaniyenin altına girip ağlıyorum, hep depresyondayım, değilim. 

Bunlar dışında anlatacak pek bir şeyim yok aslında bakarsanız okumak için biriken çok kitabım var, izlemek için not aldığım çok film ve dizi var. Bense onları okumak ve izlemek için hazır olmayı bekliyorum, bakalım...

Serkan'ın askerden gelmesine 44 gün kaldı. Bunca gün nasıl bu kadar çabuk geçti o kadar şaşırıyorum ki gideceği zaman hiç geçmeyecek ve her gün özlemden delirip ağlayacağımı sanmıştım ama gayet kolay ve hızlı geçti.

Diyete başlamıştım ve 1 haftada 1 kilo gitmişti bile ama tabii dayanamadım ve bırakıp yeni kiloları haneme ekledim ama sanırım istediğim yemekleri yemek beni zayıf olmaktan daha mutlu edecek dolayısı ile sağlığı tehdit eden bir durum olmadığı sürece böyle devam. :)

Sizler neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum, çalışanlar tabii işlerine güçlerine gidiyorlardır ama onun dışında şuan tatilde olanlar neler yapıyor? Bir yerlere gittiniz mi, şuraya mutlaka gitmelisin yada şurada şunu mutlaka görmelisin dediğiniz yerler var mı? Belki yolum düşer zihnimin bir köşesine yazarım ben de :) 

Mesela ben Salda gölünü görmeyi yıllardır çok ama çok istiyorum fakat bir türlü param ve zamanımın aynı ana denk geldiği bir zaman denk getiremedim bunun için, bir de son zamanlar da çok ünlendi Salda, gittiğimde kalabalık olmasından çok çekiniyorum, siz de benim gibi gittiği yer sadece kendinize özelmiş gibi hissetmek isteyenlerden misiniz? Doğrusu çok beğendiğim ve keşfedilmediğini farkettiğim yerleri her zaman sır gibi saklarım, sanki başkaları oraya ayak bastığında, seslerini oraya doldurduklarında kirlenecekmiş ve tüm büyüsü bozulacakmış gibi gelir. Salda gölü de şuan gözümde büyülü bir yer ve gittiğim de hiç de öyle olmadığını görmek istemem bu yüzden daha sakin olacağı ayları tercih edeceğim eğer fırsatım olursa.

Bugünlük benden bu kadar bir daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum, hepinizi çok öpüyorum :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

Rukiye Türeyen: %99 Engeli ile Kitap Yazdı

Bir Adım, Bin Mutluluk :