Sokak Hayvanları İçin/ ÇEKİLİŞ(Kapandı)

   
   Merhabalar, bazılarınız hatırlayacaktır bloga ilk başladığım zamanlarda bir çekiliş düzenlemiştim. Amacı sokaklarımızda hiç bir hayvanı ayırt etmeksizin aç olan sokak hayvanlarının karınlarını doyurmak idi. İnsanoğlu sonucunda bir şeye ulaşacaksa veya birileri kendisini itelerse eğer hareket ediyor, özellikle bizim toplumumuzda işler böyle.

   Konuya gelecek olursak, geçen defa çok çok az bir katılım olmasına rağmen aynı çekilişi kış aylarının gelişi ile yeniden başlatıyorum. Henüz kazananlara ne hediyeler seçeceğimi veya kaç kişinin kazananlara adını yazdıracağına karar vermedim bu da bilgilendirme olarak burada dursun.

   Yine bazılarınızın bildiği gibi bu çekilişin tek bir katılım koşulu var oda "BİR VEYA BİRDEN ÇOK SOKAK HAYVANININ KARNINI DOYURMAK VE BANA BUNU FOTOĞRAFLAYIP GÖNDERMEK" 

Ayrıntılara gelecek olursak:
-Fotoğrafta illa ki kendiniz olmak durumunda değilsiniz,
-O anda verdiğiniz yemeği bir hayvanın yiyor olması şart değil, önemli olan bıraktığınız yiyeceğin veya suyun resmini görebilmem,
-Fotoğrafı mail adresime(slnogzhn@gmail.com) veya yan taraftaki iletişim kısmında bulunan herhangi bir sosyal medya adresime gönderebilirsiniz. 
-Fotoğrafı gönderirken blogunuzun adresini(blog sahibi iseniz), ad-soyadınızı ve size geri dönmem adına en kolay ulaşabileceğim iletişim bilginizi yazmanız önemli.
-Güzel bir katılım görene kadar süre devam edecektir. *

   Şimdilik önemli noktalar bunlar, herhangi bir konuda aklınıza takılanları bu başlık altında veya yine herhangi bir sosyal medya adresimden mesaj yolu ile sorabilirsiniz. 

Yorumlar

  1. Ekşi Elmalar nasıldı, 6.5/10 verdim blogda ben. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeni olarak söylemem gerekirse güzeldi ve ben beğendim, puanlama olarak 7,5/10 diyebilirim ben. :)

      Sil
  2. Ben hediye filan istemem çekilisini duyurayim hayvanciklara faydam olsun. Avusturya da sokak hayvani yok biz agaclara kus yuvasi asiyoruz ancak. Geyikler bahcedeki elmalari sincaplar da cevizleri yiyor. Bizim sokak hayvanimiz onlar 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyurmanızdan mutluluk duyarım, maksat hediye vs değil zaten belki işe yarar diye bir deneme diyelim. Ayrıca harika bir hayat gözümün önüne geldi de geyikler vs :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Devam, güzel bir katılım görene kadar devam ettireceğim sanırım benim için epeyi önemli bir konu :)

      Sil
    2. kesinlikle çok hassas bi konu hele ki bu kara kışta.. ince davranışınızdan ötürü kutlarım ayrıca ♥

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat ve Mutlulukla İlgili

ÇEKİLİŞ BAŞLASIIINNN!!!!!! (KAPANDI)

Bir Adım, Bin Mutluluk :